LED Lights

LED Lights

LED Lights that inspire you

Ο φωτισμός LED είναι αναμφίβολα η καλύτερη μακροπρόθεσμη επένδυση φωτισμού για το σπίτι και την επιχείρησή σας. Στη Voltacon (Ledison), πιστεύουμε ότι αυτή η τεχνολογία αποτελεί το μέλλον του φωτισμού· παράλληλα, κατανοούμε πως κάθε τεχνολογική μετάβαση μπορεί να είναι αποθαρρυντική.

Ο φωτισμός LED είναι αναμφίβολα η καλύτερη μακροπρόθεσμη επένδυση φωτισμού για το σπίτι και την επιχείρησή σας. Στη Voltacon (Ledison), πιστεύουμε ότι αυτή η τεχνολογία αποτελεί το μέλλον του φωτισμού· παράλληλα, κατανοούμε πως κάθε τεχνολογική μετάβαση μπορεί να είναι αποθαρρυντική. Η εμπειρία μας, μας επιτρέπει να κάνουμε αυτή τη μετάβαση και εύκολη και προσιτή, επιτρέποντάς σας να αρχίσετε να εξοικονομείτε χρήματα και να απαλλαγείτε νωρίτερα από την ταλαιπωρία των υπόλοιπων πηγών φωτισμού. Με την 5ετή εγγύηση που σας προσφέρουμε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας είναι καλά προστατευμένη.

Ένας άλλος καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή Φωτισμού Voltacon είναι η ικανότητά μας να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιώντας την εμπειρία και την ευελιξία μας κατά την προμήθεια και την εγκατάσταση του φωτισμού LED, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας.

Αυτό περιλαμβάνει μία μεγάλη ποικιλία φωτιστικών, λαμπτήρων, συνδυασμούς φωτισμών, καθώς και εξατομικευμένες θερμοκρασίες φωτισμού. Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ! Η μητρική μας εταιρεία, Voltacon UK Limited, είναι πιστοποιημένη από το Βρετανικό Οργανισμό Τυποποίησης (British Standards Institution – BSI) κατά τα διεθνή αναγνωρισμένα πρότυπα ISO9001 για Διαχείριση Ποιότητας και ISO14001 για Περιβαλλοντική Διαχείριση, όπως και το εργοστάσιο παραγωγής μας. Δέσμευση της Ledison είναι να συμβάλλει στη βιωσιμότητα και την αειφορία τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, για τους σκοπούς αυτούς συνεργάζεται με τοπικούς φορείς, τοπικές κοινωνίες και περιβαλλοντικές ομάδες.

LED Street lights

LED Street lights

Click here for more information on Voltacon LED Street Lights

LED T8 and T5 Tubes

LED T8 and T5 Tubes

Click here for more information on Voltacon LED T8 and T5 tubes

LED Panel Lights

LED Panel Lights

Click here for more info on LED Flood lights